Roof of 'The Sill'

  • Description

    "Solar panels provide a canopy on the right. The path in the foreground provides access to the roof for visitors through areas of grassland aiming to reproduce the natural and nationally-rare environment of that found on the ridges of the Whin Sill. The apex of the roof walk can be seen rising behind the glazed part of the building." Photo by Andrew Curtis, 2017.
  • Owner

    Andrew Curtis
  • Source

    Geograph (Geograph)
  • License

    What does this mean? Creative Commons License
  • Further information

    Link: http://www.geograph.org.uk/photo/5490305
    Resource type: Image
    Added by: Simon Cotterill
    Last modified: 4 years ago
    Viewed: 253 times
    Picture Taken: 2017-08-08
  • Co-Curate tags

Comments

Add a comment or share a memory.

Login to add a comment. Sign-up if you don't already have an account.

ABOUT US

Co-Curate is a project which brings together online collections, museums, universities, schools and community groups to make and re-make stories and images from North East England and Cumbria. Co-Curate is a trans-disciplinary project that will open up 'official' museum and 'un-officia'l co-created community-based collections and archives through innovative collaborative approaches using social media and open archives/data.

LATEST SHARED RESOURCES