View over the graveyard wall

  • Description

    "From Woodhouse Lane towards the School at St Helen's. As is common these days a lot of damaged grave furniture seems to have been cleared from this end of the old graveyard to facilitate grasscutting and general ease of maintenance." Photo by Stanley Howe, 2012.
  • Owner

    Stanley Howe
  • Source

    Geograph (Geograph)
  • License

    What does this mean? Creative Commons License
  • Further information

    Link: http://www.geograph.org.uk/photo/2964703
    Resource type: Image
    Added by: Simon Cotterill
    Last modified: 3 years, 3 months ago
    Viewed: 208 times
    Picture Taken: 2012-05-23
  • Co-Curate tags

Comments

Add a comment or share a memory.

Login to add a comment. Sign-up if you don't already have an account.

ABOUT US

Co-Curate is a project which brings together online collections, museums, universities, schools and community groups to make and re-make stories and images from North East England and Cumbria. Co-Curate is a trans-disciplinary project that will open up 'official' museum and 'un-officia'l co-created community-based collections and archives through innovative collaborative approaches using social media and open archives/data.

LATEST SHARED RESOURCES